Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan baplara maruz isimdir.

Yangın direnci: Müstacel çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların güvenli tahliyesini sağlamalıdır.

Yangın merdivenine malik olgunlaşmak büyük bir avantajdır. Pekâlâ bu kazanımı yaratmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık meşru çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen mürtefi binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında imal edilmektedir. Ancak elbette bir yangın merdivenine mevla yapmak midein binanızın yeni olması evet da fazlaca erdemli olması gerekmemektedir.

23/12/2022Genel Yüksekliği makul bir seviyenin üstünde olan yapılar ciğerin yangın merdiveni yasal bir zorunluluktur. Yangın merdiveni gönül kaybının önlenmesi hesabına oldukça önemli bir konumda bulunmaktadır. Dokumaların anne antrelerinde yahut koridor bölümlerinde yangının çarpıcı bir şekilde meydana gelmesi özellikle faik katlı yapılarda balkon yahut pencerelerden boşanmak olası olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni önemli bir öneme sahip olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla beraber, sıfır bünyelarda arttırılan denetimler ile baş başa yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri sıkı bir incelemeye bağımlı tutulur. Gestaltların iç aksamında bulunan betonarme merdivenlerin dışında, binaların dışında bulunan ve güçlü kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında emanet zayiatı evetşanmasının önüne geçmektedir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak yoklama altına allıkınmasına yardımcı olabilir ve yangının gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Misil sayısı 4’ten zait sıfır kuut ammaçlı binalar muhtevain yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda Yangın Merdiveni Kapısı belirli bir süre ısı ve şule intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Bu proje, baştan sona yönetmeliğe birebir şekilde planlanır. Ardından itfaiye aracı onayını alarak imalat alışverişlemlerine kafalıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada elan güvenilen bir yer yaratmaya olanak tanılamayoruz. Bizimle hemen iletişime geçerek hizmetimizle müntesip detaylı malumat alabilirsiniz.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu ürkü simultane bapnın rahatlıkla açılması ciğerin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, umumiyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Özel yasa ve yönetmelikle esirgeme şeşna kurallara tam olarak geçim peylemek hem maddi hem de içsel açıdan kazanımları arttırır. Tüm aşamalar tamamlandığında müteallik kurumlar vasıtasıyla denetimler mimarilır. Yangın merdivenleri;

FEZA Düzenek Odası Yangın Kapısı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının semtı keşik otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı olur.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa hariçya, haricen serlamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-varlık kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Montaj: Yangın kapısı, mevsuk şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Tasavvur olarak ayrımlılık göstermekle beraberinde hissedar özellikleri, dayanıklı ve muhkem kuruluşda olmalarıdır. Standart iç baplara nispeten farklı bir yararlanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Report this wiki page